View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Oct 23, 2014 7:38 am



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
 More Upnp problems. 
Author Message

Joined: Tue Oct 05, 2010 9:35 pm
Posts: 4068
Location: Netherlands
Did you check the Apple section?

_________________
Evert

Playon!HD Mini Firmware 7317 modified [192.168.1.3]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
ZyXEL P-2812HNU-F1 [192.168.1.1]
Seagate BlackArmor 400 4 x 3TB in RAID-5 [192.168.1.2]


Thu Mar 08, 2012 1:01 pm
Profile

Joined: Tue Oct 05, 2010 9:35 pm
Posts: 4068
Location: Netherlands
If it worked until a few days ago, you should verify any changes you made to your iMac since that time.
Any new software updates? Any settings changed?

Otherwise try the NFS option, see http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=173&t=15024

_________________
Evert

Playon!HD Mini Firmware 7317 modified [192.168.1.3]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
ZyXEL P-2812HNU-F1 [192.168.1.1]
Seagate BlackArmor 400 4 x 3TB in RAID-5 [192.168.1.2]


Thu Mar 08, 2012 1:29 pm
Profile

Joined: Tue Oct 05, 2010 9:35 pm
Posts: 4068
Location: Netherlands
No (configuration) files corrupted by the power cut?
The Playon's system files (in flash memory) may have been corrupted by the power cut as well. Try to reinstall the firmware.

Computers (in general) do not like black outs and brown outs.

_________________
Evert

Playon!HD Mini Firmware 7317 modified [192.168.1.3]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
ZyXEL P-2812HNU-F1 [192.168.1.1]
Seagate BlackArmor 400 4 x 3TB in RAID-5 [192.168.1.2]


Thu Mar 08, 2012 4:13 pm
Profile

Joined: Tue Oct 05, 2010 9:35 pm
Posts: 4068
Location: Netherlands
I am sorry, but I am not a Mac user and I cannot help further.

_________________
Evert

Playon!HD Mini Firmware 7317 modified [192.168.1.3]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
ZyXEL P-2812HNU-F1 [192.168.1.1]
Seagate BlackArmor 400 4 x 3TB in RAID-5 [192.168.1.2]


Thu Mar 08, 2012 5:31 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by: phpBB | Innitial forum Design by: STSoftware | Modified by: AC Ryan.