View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Apr 21, 2014 1:24 am



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 199 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Next
 [Official] Firmware_PV73200_v7.4.x.r7317 
Author Message

Joined: Tue Feb 09, 2010 2:56 pm
Posts: 51
Is NAS working now? I didn't see anything about this in the change log.

Gtx,

Scuppa

_________________
Playon!HD Mini ACR-PV73200P+, Firmware Version v7.4.6.r7317, Western Digital WDBAAU0015HBK Elements 1.5 TB, via Component to LG 32LF2500 at 1080p60Hz mode.


Wed Feb 01, 2012 4:42 pm
Profile

Joined: Thu Nov 04, 2010 1:11 pm
Posts: 23
Scuppa wrote:
Is NAS working now? I didn't see anything about this in the change log.

Gtx,

Scuppa

NAS works under 5440 and 7317 on my side, if you customize your /usr/local/etc/rcS script:
add this two lines:
sleep 40
mount -t cifs //192.168.1.1/fritz.nas /tmp/usbmounts/sda1/NAS -o username=youruser,password=yourpwd
You can choose the mountpoint, in this example NAS, and you need to know your nas adress


Wed Feb 01, 2012 4:53 pm
Profile

Joined: Tue Jan 18, 2011 2:41 pm
Posts: 9
kraakie wrote:
Try Wpa perosnal key PSK

they're all tested with Pre-Shared Keys.


Wed Feb 01, 2012 5:06 pm
Profile

Joined: Tue Feb 09, 2010 2:56 pm
Posts: 51
Rampler wrote:
Scuppa wrote:
Is NAS working now? I didn't see anything about this in the change log.

Gtx,

Scuppa

NAS works under 5440 and 7317 on my side, if you customize your /usr/local/etc/rcS script:
add this two lines:
sleep 40
mount -t cifs //192.168.1.1/fritz.nas /tmp/usbmounts/sda1/NAS -o username=youruser,password=yourpwd
You can choose the mountpoint, in this example NAS, and you need to know your nas adress


What I meant was the NAS-Function of the Mini itself. I can't access it from my computer to copy files onto it.

_________________
Playon!HD Mini ACR-PV73200P+, Firmware Version v7.4.6.r7317, Western Digital WDBAAU0015HBK Elements 1.5 TB, via Component to LG 32LF2500 at 1080p60Hz mode.


Wed Feb 01, 2012 5:10 pm
Profile

Joined: Thu Nov 04, 2010 1:11 pm
Posts: 23
Scuppa wrote:
Rampler wrote:
Scuppa wrote:
Is NAS working now? I didn't see anything about this in the change log.

Gtx,

Scuppa

NAS works under 5440 and 7317 on my side, if you customize your /usr/local/etc/rcS script:
add this two lines:
sleep 40
mount -t cifs //192.168.1.1/fritz.nas /tmp/usbmounts/sda1/NAS -o username=youruser,password=yourpwd
You can choose the mountpoint, in this example NAS, and you need to know your nas adress

What I meant was the NAS-Function of the Mini itself. I can't access it from my computer to copy files onto it.

This does also work since 5440 ...
Have you enabled SAMBA on the Player ?


Wed Feb 01, 2012 5:16 pm
Profile

Joined: Tue Feb 09, 2010 2:56 pm
Posts: 51
Rampler wrote:
This does also work since 5440 ...
Have you enabled SAMBA on the Player ?


Yes I have and I had it working in previous FWs although it was never really stable and always very slow. I'll give it another try with the new FW.

_________________
Playon!HD Mini ACR-PV73200P+, Firmware Version v7.4.6.r7317, Western Digital WDBAAU0015HBK Elements 1.5 TB, via Component to LG 32LF2500 at 1080p60Hz mode.


Wed Feb 01, 2012 5:19 pm
Profile

Joined: Wed Sep 29, 2010 10:48 pm
Posts: 16
Thank you very much for the new firmware- it is good to see that us Mini users haven't been forgotten.


Wed Feb 01, 2012 6:18 pm
Profile

Joined: Sun Sep 12, 2010 4:12 pm
Posts: 20
Thanks from me, again good to see you are still supporting this box.

steve


Wed Feb 01, 2012 8:59 pm
Profile

Joined: Wed Feb 01, 2012 9:31 pm
Posts: 1
Thanks from me too. Just updated and did some quick tests.

Conclusion (of only half an hour testing) in my opinion:
- Everything is working for me (loading MKV, avi, video_ts) from a NAS
- 1080p working as should
- sound simply via the TV - HDMI (plain stereo)
- subtitles working as should
- shortcuts working as should

and last but not least; everything seems a lot snappier


So it looks that I'm going to be happy! When anything in my opinion changes I'll get back here.

Thanks a lot again ACRyan (it took a while, but it did arrive...), keep up the good work!

Ronald


Wed Feb 01, 2012 9:37 pm
Profile

Joined: Tue Apr 06, 2010 1:11 pm
Posts: 189
First bug found - Thumbnail browsing a movie folder containing approx. 70 folders (each movie in its own folder) does not update the thumbnails after 3 rows down (pressing arrow-down 3 times). After 3 further rows down, then it could update the thmubnails again. Some times, no picture is shown in the square thumnail boxes.


Wed Feb 01, 2012 10:02 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 199 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Next

Who is online

Users browsing this forum: Heise IT-Markt [Crawler] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by: phpBB | Innitial forum Design by: STSoftware | Modified by: AC Ryan.