YouTube,NOVA,ČT, STV, Archívy, Regionalní Videa; atd.
| Author |
Message |
|
hares
Joined: Fri Mar 12, 2010 8:07 pm Posts: 151 Location: Ostrava, Czech Rep.
|
 Re: YouTube,NOVA,ČT, STV, Archívy, Regionalní Videa; atd.
Vystavil jsem nový balíček: http://www.uloz.to/10193526/mediatombhares06092011-zipv balíčku byla doplněna možnost přehrát archiv Barandovu. (Ale moc toho tam nemají). Díky mario. Pro ty co již mají instalován původní balíček, tak byl změněn jen soubor "play.cgi". Bude stačit tento soubor překopírovat následujícím příkazem: Code: cp tmp/IMS/mediatomb/www/cgi-bin/play.cgi usr/local/etc/dvdplayer/mediatomb/www/cgi-bin/
_________________ Duální digitální model (ACR-PV76120): FirmWare:ACR-PV76120 v8.3.x.r4824 Playon!DVR-HD Původně PV75120
|
| Tue Sep 06, 2011 9:37 pm |
|
 |
|
MIQ
|
Ahoj, vše jsem nainstaloval, jak tady píšete, vše funguje na 1ničku, ale jedine co se mi nerozběhlo je youtube. Máte někdo stejný problém? (Vím, že na youtube nejdou řehraát všechna videa, ale mě nejde vážně nic)
Díky za radu
|
| Mon Sep 19, 2011 11:40 am |
|
 |
|
MarioHP
|
MIQ wrote: Ahoj, vše jsem nainstaloval, jak tady píšete, vše funguje na 1ničku, ale jedine co se mi nerozběhlo je youtube. Máte někdo stejný problém? (Vím, že na youtube nejdou řehraát všechna videa, ale mě nejde vážně nic)
Díky za radu Youtube ted nejde nikomu, protoze ten RSS kanal je momentalne nefunkcni. Snad to autor opravi.
|
| Sun Sep 25, 2011 9:52 pm |
|
 |
|
pecou
|
MarioHP wrote: MIQ wrote: Ahoj, vše jsem nainstaloval, jak tady píšete, vše funguje na 1ničku, ale jedine co se mi nerozběhlo je youtube. Máte někdo stejný problém? (Vím, že na youtube nejdou řehraát všechna videa, ale mě nejde vážně nic)
Díky za radu Youtube ted nejde nikomu, protoze ten RSS kanal je momentalne nefunkcni. Snad to autor opravi. Taky nemůžu spustit nic z youtube a není to jen přímý odkaz na youtube, ale i z vybraných archivů. Například v záložce vysílání pro děti, hned první v pořadí Šmoulové. Dostanu se až na seznam jednotlivých kapitol. Pokud kliknu na konkrétní díl seriálu, nic se nestane. Přesto ten díl už přímo odkazuje na video tímto odkazem - http://www.youtube.com/watch?v=wV8u0omtbkE&feature=youtube_gdata . Dalším případem je např. v kapitole Technika, mobily, hry - hned první archiv ZiveCZ, zase jednotlivá videa jsou umístěna na youtube, dostanu se k jednitlivým dílům ale playon je nespustí viz. odkaz na které je video opět směrováno http://www.youtube.com/watch?v=bOpKooDiw64&feature=youtube_gdata
|
| Sun Dec 04, 2011 11:58 am |
|
 |
|
pecou
|
pecou wrote: MarioHP wrote: MIQ wrote: Ahoj, vše jsem nainstaloval, jak tady píšete, vše funguje na 1ničku, ale jedine co se mi nerozběhlo je youtube. Máte někdo stejný problém? (Vím, že na youtube nejdou řehraát všechna videa, ale mě nejde vážně nic)
Díky za radu Youtube ted nejde nikomu, protoze ten RSS kanal je momentalne nefunkcni. Snad to autor opravi. Taky nemůžu spustit nic z youtube a není to jen přímý odkaz na youtube, ale i z vybraných archivů. Například v záložce vysílání pro děti, hned první v pořadí Šmoulové. Dostanu se až na seznam jednotlivých kapitol. Pokud kliknu na konkrétní díl seriálu, nic se nestane. Přesto ten díl už přímo odkazuje na video tímto odkazem - http://www.youtube.com/watch?v=wV8u0omtbkE&feature=youtube_gdata . Dalším případem je např. v kapitole Technika, mobily, hry - hned první archiv ZiveCZ, zase jednotlivá videa jsou umístěna na youtube, dostanu se k jednitlivým dílům ale playon je nespustí viz. odkaz na které je video opět směrováno http://www.youtube.com/watch?v=bOpKooDiw64&feature=youtube_gdata Protože chci zařízení používat i na internetový stream a absence youtube je dost podstatná, tak jsem pátral a našel jsem.... v danou chvíli se bavím o modelu Playon!HD mini. Našel jsem kompatibilní výrobek od fa. FANTEC typ. TV-FHDS, který je totožný HD mini po stránce hardware. Nahrál jsem do playonu jejich firmware + zdejší mediatomb od Harese a už mám to co jsem chtěl viz. předchozí příspěvek. Třeba toto pomůže znalým v oblasti programování v úpravě orig. firmware od playonu...
|
| Sun Dec 04, 2011 5:32 pm |
|
 |
|
hares
|
Zdravím, "pecou". Skutečně u mne také nejde Youtube,a je dobré vědět, že v nějakém firmware to je vyřešeno.
Je fakt, že jsem již delší dobu neměl potřebu přehrávat na PlayOnu klipy z Youtube. Přehrávám v něm například pohádky pro děti a přehrávat v playonu z youtube je trochu těžkopádné. A proto jsem si všechny videa, které by staly za to, stáhnul z Youtube a přehrávám je přímo z disku (to zvládne i má žena).
Snad se někdy ke kódu dostanu o vánocích a najdu nějaké řešení. Zatím mám moc jiné práce.
_________________ Duální digitální model (ACR-PV76120): FirmWare:ACR-PV76120 v8.3.x.r4824 Playon!DVR-HD Původně PV75120
|
| Sun Dec 04, 2011 10:31 pm |
|
 |
|
pecou
|
hares wrote: Zdravím, "pecou". Skutečně u mne také nejde Youtube,a je dobré vědět, že v nějakém firmware to je vyřešeno.
Je fakt, že jsem již delší dobu neměl potřebu přehrávat na PlayOnu klipy z Youtube. Přehrávám v něm například pohádky pro děti a přehrávat v playonu z youtube je trochu těžkopádné. A proto jsem si všechny videa, které by staly za to, stáhnul z Youtube a přehrávám je přímo z disku (to zvládne i má žena).
Snad se někdy ke kódu dostanu o vánocích a najdu nějaké řešení. Zatím mám moc jiné práce. Zatím jsem s firmwarem od Fantecu vcelku spokojen. Streamovaná videa, která směřují na adresu http://media.eaget.cz/ims/czech.xml tak ty jdou většina z nich. Některá jsou tam směrovaná právě na youtube. Archiv čt z tohoto zdroje a jiné taky bez problémů. Dokonce mi jdou i francouzské NRJ, což mi na jiném zařízení od eGreatu nejde. Jediný problém zajím je s přehráváním ze zdroje http://www.metafeeds.com , tam mi nejde téměř nic, ani archivy čt z tohoto zdroje, které zase fungují na eGreatu. Vzhledem k tomu, že se na metafeeds.com dají najít zajímavé zdroje, tak je to škoda. Toto mi nešlo ani na firmware od playonu. Jediné mínus je, že firmware neobsahuje NFS klienta.
|
| Wed Dec 07, 2011 10:08 am |
|
 |
|
pecou
|
Firmware od Fantecu kompatibilní s PlayOn HD mini. Obsahuje mediatomb od Harese a trochu pokusně upravené menu.... http://dl.dropbox.com/u/1457140/install.imgPo nastavení jazyka a sítě je potřeba restartovat. Po restartu by mělo v UPnP naskočit po chvilce mediatomb. Vzhledem k tomu, že se jedná o player bez HDD, tak je směrováno na sda1, takže mediatomb nenaběhne pokud není v usb flashdisk. Veškeré změny jsou prováděny v /usr/local/etc , takže lze upravit, nejlépe v linuxu, přes jakýkoli archivační program podporující kompresi tar.
|
| Sat Dec 10, 2011 12:47 am |
|
 |
|
pyroman
|
Ahoj kluci, nevíte proč se mi u přehrávání některých filmů v MKV kostičkuje obraz? Mám playon HD. Bojím se, že ta krabička má slabý hardware a prostě to nezvládá, zkoušel jsem snad všechny firmwary a furt stejný. Na pc ty videa běžej špičkově. Dost mě to mrzí, vyzkoušel jsem 4 multimediální přehravače, ACRYAN je bezkonkurenčně nejlepší,ale má prost mouchy. Brousím si zuby na to Veolo, už aby se prodávalo. Omlouvám se, že píšu sem, ale jiné vlákno v češtině jsem nenašel
|
| Sun Dec 11, 2011 5:27 pm |
|
 |
|
hares
|
Ahoj, asi to bude tím hardwarem. Záleží co přehráváš. Já mám například 12,5GB soubor "avatar.2009.1080p.bluray.x264.mkv" a ten se mi přehraje bez problému. Ale kdysi jsem si stáhnul testovací video s názvem "Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.mkv" a tento už kostičkuje.
Třeba mi dej odkaz videa, které ti kostičkuje, já jej stáhnu a pak ti řeknu.
Info k videu avatar, co jde bez problému: General Complete name : Z:\movie\AVATAR\avatar.2009.1080p.bluray.x264.mkv Format : Matroska File size : 11.9 GiB Duration : 2h 41mn Overall bit rate : 10.6 Mbps Encoded date : UTC 2010-04-24 14:17:14 Writing application : mkvmerge v3.0.0 ('Hang up your Hang-Ups') built on Dec 12 2009 15:20:35 Writing library : libebml v0.7.9 + libmatroska v0.8.1
Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4.1 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 4 frames Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 2h 41mn Bit rate : 8 171 Kbps Width : 1 920 pixels Height : 1 080 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 23.976 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.164 Stream size : 8.98 GiB (75%) Writing library : x264 core 93 r1542 5b86182
|
| Sun Dec 11, 2011 7:23 pm |
|
|