View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Apr 20, 2014 6:53 am



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
 playon werkt niet met windows 7 
Author Message

Joined: Sat Sep 12, 2009 10:48 am
Posts: 29
Ik heb vandaag de definitive windows 7 geinstaleerd maar ik kan mijn films niet meer vinden ik zie wel de map maar niet de inhoud.
is hier wat aan te doen ?????
Verder zou ik het erg fijn vinden als er meer internet toepassingen op de playon komen
zoals youtube en flickr en downloaden met usenet nieuwsgroepen zou helemaal het einde zijn.

groeten Leo :grinning:


Tue Sep 15, 2009 11:05 pm
Profile

Joined: Fri Jul 31, 2009 9:42 am
Posts: 28
ik tip de staf van AC Ryan op je vraag.

Volgens mij zijn deze internet toepassing in ontwikkeling en kunnen we deze in de toekomst verwachten. Ik heb niet helemaal mee gekregen per wanneer.
Dit soort vragen zou je in het Engelstalige Development & Feature Requests deel kunnen plaatsen: viewforum.php?f=43


Wed Sep 16, 2009 8:00 am
Profile

Joined: Tue Sep 08, 2009 10:41 am
Posts: 197
Location: Rotterdam, The Netherlands
Hi geronnimo,

Heb je in je Systeem instellingen de Samba extensie al geprobeerd opnieuw op te starten? In veel gevallen worden alle bestanden dan weer zichtbaar.

Implementatie van Youtube, uitzendgemist etc, wordt aan gewerkt maar we hebben nog geen exacte datum wanneer dat in de firmware zit.

_________________
NOTE: Please do not send me any PM or contact me on MSN. I do no longer work for AC Ryan, neither do I want to be associated with current AC Ryan management. Please contact AC Ryan support for your questions.


Fri Sep 18, 2009 4:55 pm
Profile

Joined: Sat Sep 12, 2009 10:48 am
Posts: 29
Ik heb samba opnieuw gestart maar dat helpt niet, ik krijg steeds LOGON FAILS met windows 7, met vista geen problemen. Ik heb de laatste nieuwe firmware erin gezet, kan het hieraan liggen ???


Sat Sep 19, 2009 4:50 pm
Profile

Joined: Sun Sep 20, 2009 9:44 am
Posts: 8
Zelfde probleem hier!!

Alles werkte prima, totdat ik Windows 7 op mijn pc heb gezet! Het uitschakelen van de thuisgroep in win7 leek te werken, maar helaas.

De update naar de nieuwe firmware heeft ook zeker niet geholpen! Af en toe krijg ik WORKGROUP te zien, maar inloggen lukt zeker niet. Geheel willekeurig is WORKGROUP vervolgens ook weer net zo snel verdwenen.
Wel kan ik inloggen op de laptop met Vista, dat werkt prima. Maar niet op de pc met Win7.
Vanaf de laptop naar de pc gaat ook prima, daar ligt het allemaal niet aan.

Nu zie ik dat Samba iedere keer stopt. Dan kan ik wel Run kiezen en zegt Samba weer te draaien, maar zodra ik weg ga uit het scherm en direct weer terug is het weer gestopt.

Wanneer verschijnt er goed werkende firmware zodat het netwerk weer feilloos werkt?!!

Waarom kan ik de naam van WORKGROUP in de PlayonHD niet wijzigen in een door mij gekozen werkgroep?!


Sun Sep 20, 2009 10:15 am
Profile

Joined: Sat Aug 29, 2009 3:49 pm
Posts: 16
Dit heeft toch zeker ook wel iets te maken met de laatste firmware...ik heb dat probleem ook sinds de update. Zelfs met windows xp...soms ziet hij de workgroup wel, maar meestal niet.

Ik heb hem gedowngrade naar de firmware van augustus en dan heb ik geen enkel probleem met network browsen...


Mon Sep 21, 2009 8:12 am
Profile

Joined: Sat Sep 12, 2009 10:48 am
Posts: 29
Maar geld dat ook voor wondows 7 of alleen voor vista ?????


Mon Sep 21, 2009 12:28 pm
Profile

Joined: Sun Sep 20, 2009 9:44 am
Posts: 8
Ik vermoed dat dit toch echt ook aan de combinatie Playon HD en Windows 7 ligt.
Ook als ik de firmware terug zet naar de 1402 blijf ik de problemen houden!

Met het uitzetten van de thuisgroep is het netwerk weer als voorheen. Bestanden en printers delen is geen probleem tussen de pc met Win7 en laptops met Vista. Ook bestanden van de pc kopieren naar de PlayonHD via de verkenner van de pc is geen probleem.
Maar inloggen vanaf de Playon HD op de pc met Win7 blijft een LOGIN FAIL geven. Ook het uitzetten van de firewall maakt geen verschil.


Mon Sep 21, 2009 1:51 pm
Profile

Joined: Sat Aug 29, 2009 3:49 pm
Posts: 16
Guest account aanzetten op windows 7 misschien ?


Fri Sep 25, 2009 12:34 pm
Profile

Joined: Sat Sep 12, 2009 10:48 am
Posts: 29
sjoerdw wrote:
Guest account aanzetten op windows 7 misschien ?



ik begrijp hieruit dat het bij jouw wel werkt met windows 7 ???
laat eens weten.
groeten


Fri Sep 25, 2009 10:34 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 62 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by: phpBB | Innitial forum Design by: STSoftware | Modified by: AC Ryan.