View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Sep 17, 2014 2:32 pm



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Hoe BTPD / SAMBA Extension Package te Installeren? 
Author Message

Joined: Tue Nov 24, 2009 3:24 pm
Posts: 161
Inmiddels is dit standaard in de Firmware en hoef je dat pakket niet meer apart te installeren.

Daarnaast is de nieuwste FW 3966 en daar heet deze functie BT en NAS.

_________________
Zo weer een berg geld weg gegooid, de Playon HD wordt niet meer verder ontwikkelt bedankt AC!


Tue Jun 28, 2011 4:54 pm
Profile

Joined: Sat Oct 24, 2009 6:29 pm
Posts: 8883
Location: Netherlands
Lees even deze handleiding

viewtopic.php?f=102&t=2958

_________________
Blog: http://acryanfaq.blogspot.com


Wed Jun 29, 2011 11:01 am
Profile

Joined: Sat Oct 24, 2009 6:29 pm
Posts: 8883
Location: Netherlands
kempenaar wrote:
Ook dit is stap voor stap voor zover nodig helemaal uitgevoerd.
Met uitzondering van een vast IP adres op de Playon!HD mediaspeler, zoals eerder vermeld maakt de media speler als ik een vast IP adres invoer geen contact met het netwerk, wat ik bijzonder vreemd vind, als door de dhcp server een adres wordt toegekend is verbinding met netwerk geen probleem.
Met windows verkenner kan ik de Playon!HD mediaspeler zonder problemen benaderen.
Enkel als ik de Playon!HD mediaspeler via de internetbrowser met het IP adres wil benaderen krijg ik de melding dat de mediaspeler de verbinding niet accepteerd.
Het in en of uitschakelen van de firewalls op de computers maakt geen verschil.
Harde schijven en of mappen op de computers zijn zonder wachtwoorden vanaf andere gebruikers op het netwerk te benaderen, en dat wil ik wel zo houden.
Bij voorbaat dank voor tips en hulp.



Als je de webinterface bedoeld je moet dan wel een portnummer gebruiken

Bijvooorbeeld http://ipnummber pohd:1024

Kan zijn dat je port 1024 moet forwarden in je router/firewall

_________________
Blog: http://acryanfaq.blogspot.com


Wed Jun 29, 2011 12:28 pm
Profile

Joined: Sat Oct 24, 2009 6:29 pm
Posts: 8883
Location: Netherlands
kempenaar wrote:
Als je de webinterface bedoeld je moet dan wel een portnummer gebruiken

Bijvooorbeeld http://ipnummber pohd:1024

Kan zijn dat je port 1024 moet forwarden in je router/firewall


Graag ontvang ik hierbij enige hulp indien mogelijk.
Ik heb het modem/router : Arcadyan ARV7519
Op een ander forum wordt vermeld dat er problemen met dit modem zijn bij port forwarden mogelijk i.v.m. het niet uit kunnen zetten van de firewal.
Heb nu bij portmapping port 1024 ingesteld maar werkt nog steeds niet:[/quote]


Zoiezo met portforwarding moet je een vast ipnummer gebruiken.

Omdat bij Dchp krijg je steeds een ander ipnummer

_________________
Blog: http://acryanfaq.blogspot.com


Wed Jun 29, 2011 1:52 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by: phpBB | Innitial forum Design by: STSoftware | Modified by: AC Ryan.