View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Sep 23, 2014 11:21 pm



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Newbie problem 
Author Message
Hi Guys, I have the mini 2 . I bought it specifically to watch shows from hard drives via usb. Some shows will go through their length without a hitch others and it is getting more common get high noise static , the screen goes very dark , the faces get a dark red colour then the screen will go pink or green. It is getting very annoying. I dont understand about firmware but maybe this is the cure. Please Help
Regards
Sandshoe


Thu Oct 27, 2011 5:10 am

Joined: Tue Oct 05, 2010 9:35 pm
Posts: 4417
Location: Netherlands
Moved to the Mini2 forum, where you are more likely to get a useful answer.

_________________
Evert

Playon!HD Mini Firmware 7317 modified [192.168.1.3]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
PC Windows 7-64 SP1 [192.168.1.DHCP]
ZyXEL P-2812HNU-F1 [192.168.1.1]
Seagate BlackArmor 400 4 x 3TB in RAID-5 [192.168.1.2]


Thu Oct 27, 2011 8:25 am
Profile

Joined: Mon Feb 21, 2011 1:06 am
Posts: 165
sandshoe wrote:
Hi Guys, I have the mini 2 . I bought it specifically to watch shows from hard drives via usb. Some shows will go through their length without a hitch others and it is getting more common get high noise static , the screen goes very dark , the faces get a dark red colour then the screen will go pink or green. It is getting very annoying. I dont understand about firmware but maybe this is the cure. Please Help
Regards
Sandshoe
Assuming you're using HDMI, try making sure deep colour is disabled in the Mini2's video setup menu, it can cause strange effects exactly like you're seeing. If the TV setting is "Auto" on the same menu you could also try setting it to the resolution of your TV, but my money would be on deep color.

If it's not that how is your Mini connected? If it goes through an amp or splitter have you tried connecting it straight to the TV?

Hope that helps,

Ray Von

_________________
Samsung UE46B7020, Onkyo TX-SR508, PlayOn HD Mini 2
LG DM2350D 3D, PlayOn HD Mini 2
Media Server: AMD Bulldozer FX-6100 Black @4Ghz, 16GB RAM, 120GB SSD, Windows Server 2008 R2, 2 x 16TB RAID 5 enclosures, +25TB total useable storage, 1Gb wired network
Internet streaming/DLNA/UPNP via TVMobili


Thu Oct 27, 2011 3:21 pm
Profile
Thanks a lot Ray i have moved from deep colour auto and all seems to be going fine.Also Thanks Ray for your input
Much appreciated
Owen


Fri Oct 28, 2011 7:07 am
Meant to thank you also Will
Cheers


Fri Oct 28, 2011 12:05 pm
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by: phpBB | Innitial forum Design by: STSoftware | Modified by: AC Ryan.